Aller siste dag I barnehagen ble feiret! [FruBeversHverdag]

Aller siste dagen i barnehagen ble feiret!

Idag har 5 åringen sin aller siste dag i barnehagen. Det er faktisk så liten tid igjen av barnehagetiden hans, at jeg kan telle minutter! Minutter!

#Mimre

Og tenk bare på hvor mange minutter han har tilbragt der til sammen… 5 åringen, 4 åringen og 2 åringen er nesten født i barnehagen! De har vært der siden var bare noen få timer gamle, alle sammen. At han om kort tid er helt ferdig i barnehagen er rart å tenke på. Både for han og for meg. Selv om vi gleder oss til mye utfordringer i august.

Kald avslutning 🍦

Denne uken bruker jeg normalt å invitere hele barnehagen hjem i hagen. Til en miljøforandring med leking, is og vafler. Fordi det bruker å være så få barn igjen og (nesten) halvparten av dem er jo mine 😂 Men nå er det trolig mange som utsetter ferie grunnet corona og det hadde ikke vært plass i hagen til hele gjengen. Derfor spurte jeg om jeg fikk lov å komme opp den siste dagen med is. Og det fikk jeg lov til.

Aller siste dag I barnehagen ble feiret! [FruBeversHverdag]

Aller siste dag I barnehagen ble feiret! [FruBeversHverdag]


Nå har jeg nettopp vært i barnehagen med is! Kan du tro jeg var populær? 5 åringen (og 4 åringen og 2 åringen) var fornøyd og glad for det. En kald og god avslutning på en flott barnehagetid!

God fredag og god helg til deg!
Klem,

Linn 💙


Ps, Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss ut på en og annen tur, følg oss gjerne på 
FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.