Den første natten i lavvo’n ble stormfull 🌪- vi måtte evakuere!

Fredag var Sebastian og jeg ute fant lavvo! På relativt kort tid, til å være første gangen, fikk vi satt den opp i god tid før småbrødrene kom hjem. Vi hentet fram liggeunderlag, puter, soveposer og kosedyr. Sebastian fikk også ny sovepose fordi han har vokst ut fra sin.

Første natten ble virkelig stomrfull

Vi var begge veldig ivrige etter å teste ut å sove der. En kjapp titt på værmeldingen visste masse regn og vindkast på 20 meter per sekund! En real ilddåp med andre ord 🌪 Men mannnen i butikken lovet at det ikke ville noe problem, så lenge alle bardunene var godt nok festet.

Første natten i lavvo endte med evakuering 🌪☔️ FruBeversHverdag

Første natten i lavvo endte med evakuering 🌪☔️ FruBeversHverdag

Mens jeg lå der og hørte regnet tromme ned og vinden pisket i teltduken, så begynte jeg faktisk å tvile på meg selv. Hadde jeg festet bardunene godt nok i bakken? Så mye blåste det … Rett før midnatt spratt den ene bardunen etter den andre opp og jeg måtte evakuere guttene. Jeg tok med midtstangen og slo ned alle bardunene så godt jeg kunne, før jeg også evakuerte inn i varmen. Jeg kan være glad vi testet det i hagen første gangen.

En av guttene skjønte ikke noe da han våknet idag morges inne, i storebror sin seng. For han sovnet jo i lavvoen, som han sa. Vi prøver igjen inatt – for inatt er det ingen storm i vente, ifølge yr.

God lørdag videre til deg!

Har du evakuert fra telt/lavvo overnatting før?

Klem,
Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.