Dårlig service på kjøkken - Power!

Ingen oppussing uten (minst) ett problem! [jakten på kjøkkenkranen og elektrikeren 💦]

Siden mandag har det meste handlet om kjøkken. Men en ting spesielt: kjøkkenarmaturet!
I flere timer idag jaktet jeg kjøkkenkranen vår. Den skulle vært levert med selve kjøkkenet mandag kveld, men den var sporløst borte. Ikke var kjøkkenmannen vår der heller, men hans kollega gjorde det han kunne for å lokalisere den. Ikke i butikken. Ikke hjemme hos oss. Mulig på lager i Danmark. Danmark!

Jeg måtte være litt streng å si at det skulle hatt den på mandag. Jeg har en håndverker som jobber med kjøkkenet som venter på den. I tillegg manglet vi ventilatoren som skulle vært levert onsdag. Løsningen ble at mannen måtte kjøre til Alna for å hente den der. Kranen var fortsatt sporløst borte.
Etter en time i butikken (med en veldig utålmodig og forkjølet gutt på armen) fikk jeg pengene tilbake og måtte fortsette jakten.

Damen på Bauhaus reddet dagen

I desperasjon etter kjøkkenkran kjørte vi til Bauhaus og der fant jeg en jeg likte. Problemet var bare at den var åpnet og det så ut til å mangle en viktig del. På dette tidspunktet kjente jeg at jeg ble så lei meg. Men med god service fikk jeg med meg kjøkkenkran og det jeg trengte! Tusen takk for hjelpen, du gode dame. Du reddet dagen min! (Og sparte meg for en kjøretur på ca 2,5 timer til Liertoppen)

#prosjektkjøkken @FruBevershverdag

#prosjektkjøkken @FruBevershverdag

Nå begynner det å ta ordentlig form. Jeg har vasket ut av skuffer og skap. Til og med begynt å få litt ting inn i skapene. Nå har jeg sååå mye skapplass! What to do med all plassen? 🤭

Hvordan organiserer du krydder/urter/små glass? Jeg vil finne en smart løsning.

God dag videre til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.