Julebord @FrubeversHverdag

Julebord med Carola og annet godt selskap @FrubeversHverdag

Fredag. Ikke hvilken som helst fredag,  Black Friday (Hate it or love it?) og dagen vi har vårt årlige «julebord» og samler gode venner. Det er 6. året vi har hatt det og det er alltid et veldig hyggelig avbrekk fra hverdagen. På menyen var det pinnekjøtt fra den lokale slakteren med tilbehør og riskrem og kake.

Julestemningen er kommet

Torsdag kveld pyntet guttene og jeg juletreet, fordi vi ville ha litt julestemning. Det er det tidligste vi noen gang har pyntet juletre, men jeg er glad vi gjorde det. For stemningen ble skikkelig bra, med et tent juletre. Jeg liker å pynte og bordet stod selvsagt i stil til julen. Det er de små detaljene som er viktige 🤩

Julebord @FrubeversHverdag

Julebord @FrubeversHverdag

Julebord @FrubeversHverdag

Julebord @FrubeversHverdag

Vi hadde en kjempebra kveld med gode venner. God mat, drikke og til jeg sang til og med Carola duett… (Og priset meg lykkelig over at jeg hadde gjort det dårlig som popstjerne.. For jeg kan verken synge eller danse og langt mindre gjøre det samtidig!)  Jeg er så takknemlig for gode venner, vi er heldige å ha i livene våre. For det var en super kveld!

Har du vært på julebord i år? Eller kanskje enda viktigere: kan du synge og danse samtidig? 😆

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Julebord med Carola og annet godt selskap @FrubeversHverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.