Dagen guttene måtte jobbe for lunsjen sin! @bålplassen 🔥

Lørdag var enn sånn dag. Du vet, den dagen ingen ville gjøre noen ting og alle kranglet med alle. Ingen ville dele lekene sine og ingen ville leke sammen. På formiddagen hadde vi kaffebesøk av en venninne og hennes to barn. Guttene var egentlig ikke veldig koselig å være på besøk hos, for de ville ikke dele noe.

Senere på dagen hadde jeg avtalt med en annen venninne og 5 barnsmamma, om at vi skulle gå en tur i skogen sammen og grille pølser til lunsj. Jeg tenkte at vi bare måtte ut litt. Selv om ikke alle guttene var enige om at vi skulle ut. Men når de blir bestukket med bål og kakao med krem – da var de ikke vonde å be.

Barna fikk bestemme destinasjon og valgte bålplassen rett bak barnehagen. Det passet fint, for der hadde ikke jeg vært før. De viste vei og en kort tur oppover i skogen, så var vi der. En flott plass som barnehagen bruker å gå til.

Dagen guttene måtte jobbe for lunsjen sin. I skogen 🎄

Dagen guttene måtte jobbe for lunsjen sin. @bålplassen 🔥

Selv om det ikke var lange turen, var det godt for både små og store å komme seg ut i litt frisk luft. Dessuten er det alltid mer stas å spise lunsjen ute i naturen.

Hvordan var din lørdag? Var du ute på tur også?

God søndag!
Klem,

Linn

 

pssst! Den nyeste luken i julekalenderen er åpnet og  det er også en EKSTRA LUKE som er åpnet! Med andre ord, to luker du kan vinne på! 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.