Nyhetsslipp Me&I // bloggvenn FruBeversHverdag

Den lille sorte 🖤 og noen biler!

[annonse // bloggvenn Me&I]

Har du din lille sorte? Du vet den kjolen som passer alle anledninger. Den du føler deg vel i. Du bare endrer tilbehøret. Jeg fikk nylig hjem min nye, lille sorte. Og den er allerede blitt en favoritt, skal jeg si deg.

En kjole til alle anledninger

Denne sorte kjolen, heter High neck dressDen er A linjeformet, den er tettsiddende på toppen (over brystet) og løssittende fra midjen og ned. Den har rund, høy hals og lange ermer. Der behagelig å ha på seg til hverdags, for den strammer liksom ikke noen steder. Dessuten passer den like fint til fest om du har noen høye hæler og bytter tilbehør som smykker. Jeg er stor fan av spesielt kjolene, til Me & i! De har alle (ihvertfall de jeg har) den funksjonen, at de funker like fint til både hverdags og fest! Så da slipper man å ha garderoben full av kjoler.

Nyhetsslipp Me&I // bloggvenn FruBeversHverdag

Nyhetsslipp Me&I // bloggvenn FruBeversHverdag – her prøver jeg å vise den høye halsen, men det var ikke så lett..

Det var ikke bare jeg som fikk klær denne gangen heller. De to mellomste fikk hver sin tøffe bil-genser. Gjett om den falt i smak, spesielt hos M., som er over gjennomsnittet glad i biler! Kule, eller hva?

Nyhetsslipp Me&I // bloggvenn FruBeversHverdag

Nyhetsslipp Me&I // bloggvenn FruBeversHverdag

Er du på utkikk etter en kjole til den (snart) kommende julebordssesongen? Titt innom Me & i for å se siste nyhetsslippet! Kanskje du også finner noen nye favoritter?

Har du et favorittplagg? Hvilket? 

God høstdag videre til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Den lille sorte 🖤 og noen biler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.