Hei på deg, mai 🇳🇴 FruBeversHverdag

Langt fra perfekt hverdag hos oss! Fake eller ekte?

Du har sikkert sett på Instagram og Facebook (og alle andre sosiale medier for den saks skyld), bilder av «perfekte» hjem, «nyforelska» foreldre på aleneferie, de diggeste matbildene så du omtrent kjenner du får vann i munnen bare av å se på bildene og skrytebilder av den nye flotte EL bilen.

Forvrengt sannhet!

Forvrengt sannhet på sosiale medier @FruBevershverdag

Forvrengt sannhet på sosiale medier @FruBevershverdag! Toppbildet viser hvordan det ser ut på dagen når guttene er på skolen // i barnehagen. Dette viser virkelighet når de er hjemme!

«Perfekte hjem»

Hos oss er det bildet sosiale medier gir, alt annet enn sannheten!

Her er det alltid rot, leker og hybelkaniner overalt. Jeg fikk et godt tips av en venninne som så seg lei av å rydde etter barna hver kveld: rydd en kveld i uken! Ellers bare la det være. Et hjem med barn skal bære preg av nettopp at barn bor der. Good point!

Klærne tyter ut av begge vaskemaskinene og tørketrommelen (det er myyye klær, skal jeg si deg!) til alle døgnets tider. Er klærne heldige å bli flyttet til endestasjonen, garderoben, blir de ofte liggende der til det er haug på høyde med meg selv. Da må jeg bare krype til korset og begynne å brette og sortere.

Forvrengt sannhet på sosiale medier @FruBevershverdag

Forvrengt sannhet på sosiale medier @FruBevershverdag. Så lenge jeg er våken, går det som regel alltid en av to vaskemaskiner. Og når de er ferdige, er det kamp om å komme inn i den ene tørketrommelen. 

Oppvaskmaskinen er alltid full, så vi stabler tallerkner og balanserer glass / kopper med mer så godt det lar seg gjøre på kjøkkenbenken. Helt til det ikke finnes mer ledig plass og jeg ta ut av oppsvaksmaskin.

Forvrengt sannhet på sosiale medier @FruBevershverdag

Forvrengt sannhet på sosiale medier @FruBevershverdag

Neste dag: repeat!

«Nyforelska foreldre»

Siden baby O ble født, for snart 17 måneder siden, har vi hatt barnevakt for guttene 2 ganger! Det betyr overhodet ikke at jeg ikke elsker mannen min.

«Diggeste matbilder»

Jeg prøver så godt jeg kan å gi barna sunn og morsom mat. Noen ganger går det bare ikke helt som det burde. Som for eksempel da jeg skulle lage disse søte grisene. Need I say, at de ble alt annet enn søte? Men guttene syns det smakte godt og spiste. Så mat blir det uansett hvor Instagram-(u)vennlig den er.

Nailed it! Not! Grise carbonara // ukesmeny for kresne barn 26//2019

Nailed it! Not! Grise carbonara // ukesmeny for kresne barn 26//2019

 

Poenget mitt er at alt må ikke være så innmari perfekt hele tiden, må det vel? Jeg mener, jeg skulle gjerne hatt en skinnene rent hjem (hvem vil vel ikke det?) men jeg stresser overhodet ikke med det. Når jeg ser alle de flotte skrytebildene som sosiale medier viser, tenker jeg bare Lucky you og scroller videre.

Hva tror du? Tror du de som viser oss sånne bilder har det så mye bedre enn oss? Det tror ikke jeg.

Klem,

Linn – trøtt og sliten, men lykkelig mamma og kone 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.