Enkle treningstips søkes! 5 barnsmamma’n trenger motivasjon 💪🏼

Du husker kanskje at jeg tidligere i sommer kjøpte Nordic cab Urban Blue 2 i 1? Meningen var at jeg skulle begynne å løpe litt i skogen. Målet mitt var 1 gang i uken. Det burde jeg jo klare lett, tenker kanskje du? Vel sannheten er at jeg har brukt vognen omtrent hver dag. I skogen. Jeg har bare ikke løpt så mye enda. Når det er sagt, har jeg faktisk hatt et par løpeturer altså. Jeg må bare få på plass en rutine. Slik at det blir fast 1 gang i uken.

Øvelser til hjemmetrening søkes av FruBeversHverdag

Øvelser til hjemmetrening søkes av FruBeversHverdag. Her fra en fotoshoot for Elaine Bloom – vi ser kanskje sporty ut, men vi hadde nettopp stappet i oss en gedigen grillmiddag +++

Hvordan finne motivasjonen igjen?

Mitt spørsmål til deg, hvordan trener du? Trener du faste dager/tider? I en allerede hektisk hverdag er det ikke alltid lett å få til. Man har jo den berømte tidsklemma! Jeg vet det handler om prioriteringer. Jeg er bare ikke helt treningstypen, jeg liker ikke å trene, jeg. Det ironiske er at jeg har jobbet med salg av treningsmedlemskap mot bedrifter. (Det hadde du aldri trodd, eller hva? 😆)

Målet

Målet mitt er å bli kvitt babymagen min! Og så vil jeg gjerne ha noen enkle øvelser for armene og bena. Typ, noe jeg kan trene hjemme. Det kan også være øvelse med strikk.

Har du en øvelse (eller flere) å dele med meg? Kriteriet er at den ikke krever at jeg er på et studio, men at det kan gjøres hjemme. Legg gjerne igjen ditt beste treningstips!

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Enkle treningstips søkes! 5 barnsmamma’n trenger motivasjon 💪🏼

 1. Anniken

  Hey Linn,
  Jeg digger en app som heter sweat (rosa logo med hvit dråpe). Den brukte jeg etter at Linge ble født. Det er flere coaches i appensom har forskjellige program og flere av de (bbg, owr og yoga) kan gjøres hjemme. Enkle øvelser som gir bra resultat og nok variasjon til at det ikke er kjedelig. Sånn opplever jeg det i alle fall! Man kan følge et program uke etter uke eller bytte mellom programmene alt etter humør og tid. De anbefaler 30 min 3x i uken kombinert med å gå 3x (den har du jo i boks skjønner jeg). Men én gang er jo bedre enn ingenting.
  De har en 7 dagers gratis try out, ikke noe problem å stoppe det om man vil. Ellers kan man kjøpe 1år og betale 50% (ca 1100 kr for 1 år). Det har jeg gjort og jeg elsker det! Kombinerer treningssenter (om jeg vil bruke vekter og maskiner) med hjemmetrening (om barna er syke eller har ferie). De har også ganske bra tips og oppskrifter til måltider..
  Lykke til superwoman!
  Klemmer fra meg

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.