Mum’s night out // sommer @frubevershverdag

Mum’s night out 🥳 [mamma, du ser du som Miraculous LadyBug]

Jeg innser at overskriften kanskje var litt overdrevent, men jeg har vært på jentekveld hos en av de beste mammaene jeg vet om. Det er så sjeldent jeg går ut alene, uten barn. Faktisk tror jeg kun det har skjedd to ganger, nå nylig. At ingen av de store guttene eller Oskar har vært med meg. Vi er veldig like på akkurat dette området, at vi har vært hjemme-mammaer, døgnet rundt. Men nå har vi endelig fått ut finger’n og begynt å treffes også på kveldstid uten noen barn.

Mum’s night out // sommer @frubevershverdag

Mum’s night out // sommer @frubevershverdag

Før jeg dro dusjet jeg (som om det er noe å skryte av 🤭) og tok faktisk på meg en kjole (det er jo tross alt sommer). Jeg gikk opp å sang nattasanger til guttene og to av dem, helt uavhengig av hverandre sa: mamma, du ser som Miraculous LadyBug»!

Er du glad i mamma (pappa)-kvelder? Det er jo så koselig å være sammen med bare voksne også!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.