Ta vare på diamantene dine! 💍

Jeg liker å ta vare på tingene mine, uansett hva det måtte være. En som virkelig er forbilde mitt der, er Lappeteppet (Anja)Hun minner meg stadig på ting jeg må gjøre, for å ta vare på tingene mine. For at de skal vare eller holde seg best mulig.

Jeg har ikke mange smykker, men jeg har fire ringer som aldri blir tatt av fingeren. Det er de fire ringene jeg har fått av min kjære mann. De blir tatt av med (ujevne) mellomrom for en liten rens. Som idag. Etter et par minutter, så er de som nye igjen!

Jeg har kjøpt denne boksen hos min lokale gullsmed. Det finnes visstnok egen for diamanter, men det funker fint med denne for gull/sølv også.

Smykkerens - ta vare på diamantene dine

Smykkerens – ta vare på diamantene dine

Er du flink til å ta vare på smykkene dine?

Klem,

Linn 💍 – nå med skinnende, blanke ringer

 

 

 

 

2 kommentarer til “Ta vare på diamantene dine! 💍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.