Strikk skjerf // DIY

Han ba om et skjerf. Da fikk han et skjerf da! Men ble han imponert?

Jeg er dels kreativ, føler jeg selv. En ting jeg kunne ønske jeg kunne, er å spille gitar. Gitar har jeg ikke spilt siden skolen og musikktimen. Og ikke annet enn Gubban Noah… En annen ting jeg kunne ønske jeg kunne, er å strikke. Da mener jeg å strikke ullgensere og ullbukser – det å kunne lese en strikkeoppskrift. Men der stopper det altså opp.

Hjemmestrikket ullskjerf

Hjemmestrikket ullskjerf

Heldigvis har jeg en tante som strikker og strikker. Hun er den som alltid sørger for at guttene er kledd opp i hjemmestrikket ull. Det setter jeg utrolig stor pris på. Sebastianog Jonathan spurte meg plutselig om ikke jeg kunne strikke et nytt skjerf til dem. (Jeg strikket nemlig grå ullskjerft til de alle ifjor vinter, men nå ville de altså ha en ny farge) De tror jo faktisk at mamma kan strikke. Jeg ble nesten rørt over at de spurte meg og ikke Tantemor. Klart jeg kunne det. Alle guttene valgte sine farger/garn selv. Så her sitter jeg da. Å strikker. Litt «mønster» og, uten at jeg vet om det er rett eller vrang eller bare tilfeldigheter som gjør det. Han ble ihvertfall veldig fornøyd og litt imponert over mamma’n som faktisk hadde strikket.

Hjemmestrikket ullskjerf

Hjemmestrikket ullskjerf // med forbokstav i gull 💙

Kan du strikke? Hva skulle du gjerne ønske du kunne, men som du ikke kan? (Enda 😉)

Klem,

Linn 💙

 

Visste du at vi er å finne på Instagramog Facebook? Finn oss, så finner vi deg 🌟

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Han ba om et skjerf. Da fikk han et skjerf da! Men ble han imponert?

 1. Skogfrue

  Så fint! 🙂

  Jeg kan strikke, men jeg er veldig flink til å begynne på prosjekter jeg ikke fullfører. Hm. Ok, kanskje det må bli prosjektet denne helga. Jeg må strikke ferdig genseren til huldreungen min, gjøre noen endringer på min, og så strikke ferdig de yogastrømpene jeg begynte på forrige vinter… 🙂

  Svar
 2. Monica Bj

  Alle starter et sted 🙂 strikka kan jeg, men jeg skulle gjerne kunnet spille piano! Og vi har jo faktisk et flott piano stående i stua, så har egentlig kngen unnskyldning…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.