Plassmangelen i stuen er løst med en beanbag! ( av alle ting)

Hadde du saccosekk i barndommen? Vel, det hadde aldri jeg. Men NÅ har jeg det. Fayne beanbag er den nye saccosekken!

Jeg er helt forelsket i denne fargen! Den heter Aqua. Den passer perfekt inn i både stuen og på barnerommene. Vi har egentlig en ganske stor sofa, men når guttene ligger der og jeg prøver å smette mellom de, så blir det trangt. Og når jeg spør da er det ingen som vil sitte på fanget. Der skal de bare sitte om jeg er opptatt med å amme eller noe annet. Typisk, ikke sant? Og det er ingen som vil sitte på gulvet. (Forståelig nok) Plassmangelen løste jeg altså med denne fine beanbagen.Den veier jo ingenting og guttene kan lett flytte den rundt selv. Den er faktisk helt genial! Jeg vurderer å kjøpe et par til, for vi likte den veldig godt alle sammen. Og første dagen kranglet de om hvem som skulle sitte i den først og var veldig nøye på at de skulle få sitte like lenge i den 🤭 Den finnes i forskjellige størrelser og vi har medium størrelsen.

Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

Du kan faktisk pimpe opp beanbagen med en pompom. En liten dusk som er på toppen. Men det kjøpte ikke jeg, rett og slett fordi jeg glemte det. På den måten kan man jo variere litt farger ettersom hvilket rom den er i.

Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

Hva syns du om den? Har du noen smarte tips til puff eller lignende jeg kan ha til små gjester?

Klem,

Linn 🌟

Pst, Det gjelder å være forberedt, ikke sant? Mimmis har stort januarsalg nå med mange gode tilbud! Titt innom der for bursdagsgaver gjennom året!

 

Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

Fayne beanbag // plassmangelen er løst!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.