Plandag // bake off @frubevers

Jeg skulle fylle opp fryseren, men endte med å …

… mette sultne små og store mager i steden. Onsdag var det plandag og alle guttene var hjemme. For å gjøre noe koselig sammen, foreslo jeg baking. Det ville de gjerne være med på. De liker å være med på oss på kjøkkenet og jeg liker å ha de med. De måler opp, heller opp, rører sammen og ruller. De gjør det meste selv. Det viktste er at alle får gjøre det samme.

Plandag // bake off @frubevers
Plandag // bake off @frubevers

En ville bake boller. En ville ha lage muffins. En annen visste ikke helt hva han ville lage, kanskje pizza. Forslagene var mange og gode. Vi laget først boller. Vanlig boller. Boller med kanel, sukker og meierismør. (Eller ost, som en av dem sa da de så meg bruke ostehøvelen på smøret 🤭), fletteboller med kanel og vanlige kanelsnurrer. Etterpå laget vi grove rundstykker. Halvparten av deigen kjevlet vi flat og laget små minipizzaer av.

Jeg tenkte vi kunne fylle opp fryseren med litt godsaker, siden vi laget myyye av alt. Men det ble med tanken, for etter at guttene hadde spist både til lunsj og til kveldsmat, så var det ikke særlig mye å fryse ned. Det morsomme var at på ettermiddagen kom nabogutten på besøk, for han hadde bakt muffins til oss. Så idag fikk faktisk alle sine ønsker hva gjaldt baking.

Du som har fulgt oss en stund, lurer kanskje på hva som har skjedd med meg! Mamma’n som bare smalt sammen Toro 123 muffins til alle anledninger. Ja, det kan du lure på. Jeg har nemlig ikke noe godt svar å gi deg. Jeg syns nemlig det er kjempemoro å bake. Spesielt sammen med guttene! Hvem hadde trodd det? 

Nå er jeg så heldig å ha fått oppskrifter av dere lesere på både krumkaker (som jeg ikke fikk laget før jul, da jeg ikke hadde krumkakejern og tiden strakk ikke helt til) og wienerbrød! Tusen takk for at dere deler med meg og jeg lover å gjøre mitt aller beste for å ikke skuffe dere 💙

Hva liker du å bake? Og hva liker du best å spise av bakst?

Klem,

Linn 👩🏽‍🍳

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.