https://www.bygghjemme.no/gulv-och-vegg/fliser-og-klinker/

Nytt år – nye muligheter for oppussing hjemme!

[annonse for Bygghjemme.no]

Som flere andre blir jeg lei ting hjemme. Små interiør som puter, pledd og planter er lett å skifte ut etter årstid eller når jeg har lyst på nye farger. Litt større utfordring er det å skifte flisene på badet. Derfor er det viktig å finne de perfekte flisene! Selv om jeg er ganske kjedelig på interiørfronten, så blir jeg stadig vekk inspirert av de mange interiørmagasinene. Det er så utrolig mye lekkert! For øyeblikket er jeg opptatt av fliser, fordi jeg drømmer om å bytte flisene på badet. Det er mange hensyn å ta når man skal jakte på de perfekte flisene: de må passe rommet de skal være i. Lange, korte, runde, kvadratiske, etc? Farge? Størrelse? Blanke eller matte? Forskjellige på gulv, vegger og soner?

https://www.bygghjemme.no/gulv-och-vegg/fliser-og-klinker/
Bygghjemme.no// fliser

I de siste årene, siden vi bygget ut og på huset, har jeg vært veldig opptatt av funksjonelle og gode løsninger. Jeg liker å gjøre ting selv, men kjenner også begrensningen min og delegerer. En ting jeg tror jeg hadde klart, med god opplæring, er å legge fliser. Jeg har nemlig en drøm om å bytte flisene på hovedbadet vårt. De vi har nå er grå og veldig kjedelige. Dessuten er de upraktiske, for det er lyse gulvfliser og mitt mørke hår synes veldig godt! (Kanskje det blir bedre når jeg får grå hår 🤭) I jakten på de perfekte flisene har jeg tittet her:

Her er det utrolig masse flotte fliser å velge mellom. Selv kunne jeg virkelig tenkt meg noen mørke marmor fliser på gulvet og noen lysere på veggen. I dusjen skulle jeg gjerne hatt disse superfine hexagon flisene! Er de ikke fine?

Hvordan fliser har du på badet? Hva er viktigst når du velger fliser?

God søndag til deg!

Klem,

Linn 🌟

Annonser

2 kommentarer til “Nytt år – nye muligheter for oppussing hjemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.