Verden sett igjennom baby oskars (5,5 mnd) øyne

Oskar (5 mnd) opplever stadig verden og har en spesiell måte å vise mamma det på!

•Gjesteinnlegg fra Oskar•

Hei!

Vanligvis så kommer minne gjestinnlegg hver måned. Men idag kommer det et ekstraordinært, for jeg har to store ting å fortelle deg! Idag tidlig dro mamma meg med til frisøren. Fordi hun skulle klippe seg. Du husker kanskje    at hun tok sakSEn i egne hender og klippet seg selv i helgen mens jeg lå på stellebordet mitt og så på?

@frisøren // den første hårklippen

@frisøren // den første hårklippen

Mamma lo litt av meg, for jeg har litt fjoner som står til alle kanter, mest rett opp faktisk og sa hun måtte klippe bort et par lo-dotter som har blitt til i bakhodet mitt. Frisøren sa hun gjerne kunne klippe meg litt. Så idag fikk jeg min aller første ordentlig hårklipp! Hvor kult er ikke det?

Verden sett igjennom baby oskars (5,5 mnd) øyne

Verden sett igjennom baby oskars (5,5 mnd) øyne

Det var ganske gøy å sitte på fanget til mamma, for det var så utrolig mye spennende å se på! Alle menneskene som gikk forbi. Det sterke lyset i taket. Lydene i friørsalongen. Jeg likte alt, jeg. Til og med hårføneren. Det har jeg aldri sett hjemme, men den blåste deilig luft på meg. Mamma sa det ikke var farlig, den bare bråkte litt. Mens jeg satt der, ville jeg vise mamma noe utrolig kult som skjedde inatt! Jeg har nemlig fått 2 bittesmå tenner som er kommet frem. Vet du hvordan jeg viste henne det? Jeg bet henne mens jeg fikk pupp, vel!

Skal si mamma skvatt til da! Men jeg bare smilte, jeg. For jeg er så stolt! To tenner, som bare er mine. Det er kult, det!

Har du vært hos frisøren i det siste? Eller har du noen gode forslag til hva jeg kan bruke tennene mine på?  Håper du får en fortsatt deilig høstdag 🍁

Klem,

Oskar 5 mnd 👶🏻

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Oskar (5 mnd) opplever stadig verden og har en spesiell måte å vise mamma det på!

 1. Monica BJ

  Tidligste frisørbesøk jeg har hørt om 😛 Selv var jeg 10 mnd, og Miriam var 11 mnd. Jakob fikk flotte krøller, så han ville jeg ikke klippe før han var nesten 2 =) Hanna er 3 mnd og jeg har allerede måtte klippe vekk floker.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Tidlig krøkes, ikke sant?
   Jeg angret litt et lite øyeblikk, for jeg syns plutselig han så så stor ut.
   Men det var godt for han å få vekk litt fjoner, tror jeg.

   Å! Så fint med krøller, mener jeg har sett bilder av det på bloggen din. Her tror jeg de har vært nærmere 2 år alle sammen når de har klippet seg, alle utenom Oskar altså.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.