Eplekake ala FruBever // Toro 123 kan ta seg en bolle

Her er kaken du bør bake til helgen! Toro 123! Pass deg, for her kommer jeg!

Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg har fått det for meg at jeg skal bli glad i å lage mat. En start er å bake! I helgen ble jeg inspirert av MoniCake og laget pikekyss til den store gullmedaljen!

Eplekake ala frubever 🍎

Eplekake ala frubever 🍎

Her en kveld (leeenge etter guttene hadde lagt seg) fikk jeg det for meg at jeg skulle bake eplekake! (For første gang i mitt liv, faktisk! Ikke døm meg, jeg kan ikke lage mat eller bake) Men eplekake skulle altså begi meg ut på.

Eplekake ala FruBever! Toro 123 kan ta seg en bolle 🤭

Eplekake ala FruBever! Toro 123 kan ta seg en bolle 🤭

Jeg er fan av alt som kan gjøre det litt morsommere å stå på kjøkkenet. Som denne duppedingsen – usikker på hva det heter. Den er faktisk genial! Jeg skrellet eplene med den. Perfekt tykkelse og ikke minst jevne epleskiver.

Eplekake ala FruBever! Toro 123 kan ta seg en bolle 🤭

Eplekake ala FruBever! Toro 123 kan ta seg en bolle 🤭

Den ble servert med vaniljeis og fikk strålende kritikk av min kjære mann, som er den som kan bake i dette huset og kommentaren «dette er den beste kaken du noen gang har laget»! Da kan jeg ikke annet enn å være strålende fornøyd! For du husker kanskje ostekakene du kan droppe å lage!?

Eplekake ala frubever 🍎

Eplekake ala frubever 🍎

Hva baker du når du baker? Hva er du best på å bake? 

Klem,

Linn 🎂

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Her er kaken du bør bake til helgen! Toro 123! Pass deg, for her kommer jeg!

  1. Monica BJ

    Eplekake er supergodt! Og skulle du ha lust til å prøve (det jeg mener er) verdens beste eplekake, kan du godt få oppskrifta 😉
    Baker mye forskjellig jeg, men pikekyss er kjekt å ha på lur. Og til kveldskos er sjokoladde-kladdemuffinsfavoritten 🙂 sykt enkle, sykt gode ❤️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.