Frubevershverdag // temabursdag

Fest på badet i mørket!

Jonathan fylte 4 år forrige uke og har allerede begynt å ønske seg ting til sin neste bursdag. Jeg prøvde å fortelle han at det er veeeldig lenge til, men det gjorde ikke noe. For han ønsket seg det bare, han. Ferdig snakket!

I helgen var det duket for storstilt familiefeiring! Mer pakker og mer kake! Sjokolade var bestilt, (har du smakt Rema 1000 sin fryste sjokoladekake? Om ikke- prøv den neste barnebursdag! Barna her digger den og jeg slipper å bake!) muffins ble bakt på morgenen og kronen var igjen på hodet. En liten stund ihvertfall. Bursdagssangen ble sunget på både norsk og engelsk! (Kravstor bursdagsbarn, som ba om sang på engelsk også)

Magic track @FruBeversHverdag // temabursdag

Magic track @FruBeversHverdag // temabursdag

Den mest populære gaven var uten tvil den superkuletøffe bilbanen som lyser i mørket! Alle guttene digget denne og Markus trodde et lite øyeblikk det var hans bursdag – for denne banen likte han! Dessuten kan du endre på banen mens bilene kjører! Hvor kult er ikke det? Dessuten er det bare å rulle den sammen når den skal flyttes eller ryddes bort! Barna ble faktisk sittende på badet i mørket en stund under bursdagen, fordi de lekte med banen!

Magic track @FruBeversHverdag // temabursdag

Magic track @FruBeversHverdag // temabursdag

Magic track @FruBeversHverdag // temabursdag

Magic track @FruBeversHverdag // temabursdag

Bursdager er alltid like morsomt! Hva syns du er det morsomste med bursdager?

Ha en deilig kald høstdag 🍂🧡🍁

Klem,

Linn

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Fest på badet i mørket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.