Ukesemeny for kresne barn uke: GJEM grønnsakene!

Her er stort sett alle veldig glad i grønnsaker. Likevel er det ofte de plutselig, uventet får «allergi» og ikke kan spise brokkoli eller gulrotMerkelig med det, ikke sant? Og da kan det skje at en bror (eller flere) heller ikke «tåler» det. Smittsomme greier! Men som alle mammaer har jeg superkrefter og kan trylle bort grønnsaker! Kan du?

Ukesmeny for kresne barn // middagstips

Ukesmeny for kresne barn // middagstips

Alle disse grønnsakene har jeg tryllet inn i vårruller! Så da kan du kanskje gjette hva som står på menyen idag? Det fine med vårruller, syns jeg, er at man kan bruke akkurat det man har og ønsker selv. Det finnes ingen fasit. Jeg ble anbefalt å bruke ris i, for en mer metthetsfølelse. Så det har jeg prøvd på halvparten. Jeg laget også en spice variant og en mer barnevennlig.

Ukesmeny for kresne barn // middagstips

Ukesmeny for kresne barn // middagstips

Har du prøvd å lage vårruller før? Hvordan gjemmer du grønnsaker for barna?

Håper dagen blir bra!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Ukesemeny for kresne barn uke: GJEM grønnsakene!

  1. Monica BJ

    Det hender vi har vårrullverksted og lager opp 200 i slengen! Fyller de med kål, gulrot, løk, svingekjøttdeig og risnudler 🙂
    Jeg orøve rå ikke gjemme så mye grønnsaker, men i kyllinggryte og potetstappeform putter jeg gjerne oppi mer enn jeg sier :p og finner de løkbiger (som de visstnok ikke liker – de skulle bare visst hvor mye løk de har spist!) hender jeg sier det er potet 🙈

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.