Choice Hotels Son spa •sommerferie

Lunsjdate med reka!

Jeg digger reker og jeg digger spa! Da passer det bra at Son Spa er i nærheten. Dessverre for meg, ingen spa nå ( I only wish! ) , men et rekesmørbrød. Ikke noe pinglete rekesmørbrød, for å si det mildt. 500 gran håndpillede reker, majones og salat! Det er lunsjen sin det!

Sommerferie @ FruBeversHverdag

Hva er din favorittlunsj for øyeblikket?

Linn – alltid sulten

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Lunsjdate med reka!

  1. Monica BJ

    Første jeg tenkte var – oi, for en porsjon! Du må jo ha tidenes forbrenning:P haha.
    Jeg er ikke så glad i reker, til lunsj er jeg glad i kyllingsalat =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.