Jeg gikk en tur på stien ... Sommerferie!

Jeg gikk en tur på stien og …

… søkte skogens ro! (Så ro man kan søke med en gjeng høylytte gutter…)

Det er sommer. Det er sol. Og det er ferie! Vi er så heldig å ha en liten strand få minutters gange fra huset. Igår pakket vi vogner, med det vi måtte trenge og endte med å bære det vi ikke trengte ( som 2 gedigne baderinger ingen brukte! ) , men som guttene mente vi måtte ha med oss. De bar et lite stykke, så gadd de ikke mer.

Sommer @ FruBeversHverdag

Sommer @ FruBeversHverdag

På badeplassen var vi ikke alene. En liten andefamilie var også veldig pågående. Faktisk slik at vi kunne mate de fra hånden. Guttene var mer i vannet enn det de var på land. Bygget sandslott, veier og broer.

Sommer @ FruBeversHverdag

Sommer @ FruBeversHverdag

Har du vært på standen i sommer? Hva er badetemperaturen hos deg? 

GOD SOMMER 🌴☀

Jeg blir hoppende glad om du vil følge sommeren (og mer) på FruBeversHverdag // Facebook!

Klem,

Linn 🌴

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Jeg gikk en tur på stien og …

 1. Louise

  Her bades det svært sjeldent, må jeg innrømme. Deilig å ha stranda nærme hjemme da😊 Ender er søte, men kun på avstand🙈 Derfor har jeg Kasper med meg når jeg er ute. Vi har nemlig ender i dammen vår i borettslaget. Og jeg er redd for fugler!

  Svar
 2. Monica BJ

  Her har det vært 3-4 turer på strand bare. De største Ungene og Simon bader, mens jeg og minstesnupp sitter på land og ser på 😉 det hadde vært for kaldt for meg å bade uansett 😉

  Svar
 3. Grethe

  Vi har badet mye. Både i Mjøsa , skumsjøen, silongen og Eina fjor’n( som det heter på totenog Gjøvik) Mjøsa var litt småkaldt 17-18 grader, mens på Eina var det 23 så det var deilig. Fortsatt god sommer til deg og dine.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.