RadiCover reduser mobilstråling // Frubevershverdag

Slik reduserer du over halvparten av skadelige mobilstråling!

Har du noen gang ofret en tanke på hvor mye mobilstråling barnet ditt eller du utsettes for daglig? Jeg må innrømme at jeg ikke har tenkt mye på det, før jeg kom over RadiCover. Dette praktiske ipadcoveret skal beskytte barna mot 55 % av de skadelige mobilstrålene som nettbrett sender i retningen kroppen din. Coveret beskytter barna både når de sitter, ligger med nettbrettet på fanget, på magen eller på bena. Nå kan alle barna trygt låne iPaden min, uten at jeg behøver bekymre meg for stråling. (Eneste bekymringen nå er om de klarer å holde den med begge hender og unngå å miste den i bakken…)

Coveret kan kjøpes i ekte skinn eller skinnimitasjon. Det finnes flere farger å velge mellom, med andre ord, noe for enhver smak. Jeg gikk for den lille, sorte og enkle varianten. Det ser ut som et helt vanlig, fint deksel. Har du deksel på din mobil / iPad?

RadiCover reduser mobilstråling // Frubevershverdag

RadiCover reduser mobilstråling // Frubevershverdag

Jeg har også skaffet meg et cover til babycallen til Oskar. Det fungerer på samme måte som iPad coveret. Det praktiske med dette er at det er romslig, jeg får fint plass til babycallen oppi og det kommer med praktisk mulighet til å henge i vognen/sengekanten etc. Tips: jeg har faktisk brukt å legge mobilen oppi der også, da finner jeg den alltid i stellebagen.

Ikke det at jeg faktisk kan se om det reduserer strålingen, men etter å ha lest litt om det, så tror jeg det. Jeg er av den oppfatningen, at jeg kan i det minste prøve å redusere strålingen rundt barna.

Har du hørt om RadiCover før? Har du prøvd? Hva mener du? 

Ha en varm sommerkveld!

Linn

Følg oss gjerne på FruBeversHverdag Facebook for flere nyttige/unyttige tips!

RadiCover - reduser stråling fra iPad/mobil

RadiCover – reduser stråling fra iPad/mobil

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Slik reduserer du over halvparten av skadelige mobilstråling!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Stråling er jo ikke bra, det påstås fra noen at stråling kan føre til kreft. Jeg vet det er veldig diskutert, men jeg er livredd for kreft og gjør det jeg kan for å skjerme de mot (mer) kreft.
   Om det er et cover som skal til, så tenker jeg at det kan ihvertfall bidra til å redusere strålingen de utsettes for, noe.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.