FruBeversHverdag // nyfødt fotoshoot - barsel, søskenfotografering inspo

Fotoshoot: nyfødtfotograferingen som ikke gikk helt som planlagt …

… fordi Oskar var våken hele tiden.

Jeg ble fortalt at om jeg ønsket nyfødtfotografering så burde det gjøres før 10. dag. Oskar var 8 dager, så dette kom til å gå strålende, tenkte jeg. Det skulle visstnok være enklere å manipulere babyen til å ligge i «fosterstillingene». Jeg fikk ikke med meg at babyen også burde sove under fotograferingen …

Fotoshooten som ikke gikk helt etter planen @FruBeversHverdag

Fotoshooten som ikke gikk helt etter planen @FruBeversHverdag …

Det hjalp kanskje heller ikke at 3 små storebrødrene var med til fotografen. De hadde blitt forklart på forhånd at det er som når fotografen kom til barnehagen for å ta bilder. At om de også ville ta bilder, så måtte de lytte til hva fotografen sa. Dette kom til å gå som en drøm, tenkte jeg stadig. Og jeg hadde med bestikkelse: pez!  Og løfte om is når vi ble ferdige. Det startet fint, helt til Oskar også skulle være med på bildene. Da begynte de å tulle rundt og lage grimaser osv. Så det er nok bare å innse, at vi kommer ikke til å ha noen bilder på veggen med det første …

Er du på jakt etter en dyktig og ikke minst tålmodig fotograf, så anbefaler jeg varmt Arnestad foto

Har du (prøvd) å ta nyfødt bilder? Hvordan gikk det?

Linn 👶🏻

 

 

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Fotoshoot: nyfødtfotograferingen som ikke gikk helt som planlagt …

 1. Cathrine

  Har tatt nyfødtbilder av begge to når de var hhv 10 og 9 dager gamle. Kjempefornøyd med resultatet! Tok samtidig bilder av oss med den nyfødte både sammen og alene. Tok også søskenbilder med lillesøster og storebror på 1 5 år. Verdens flinkeste og mest tålmodige fotograf! Har også tatt bilder hos henne ved 1 år, skal tilbake nå i juni for å ta bilder av lillesøster når hun fyller ett år😊

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg har heller ikke gjort det før, med de andre. Men tenkte at NÅ skal jeg gi det et forsøk. Og jeg var sikker på at litt bestikkelser ville gjøre susen .., men Nope 😂

   Heldigvis har jeg uendelig «in action» bilder av hele gjengen, så det får heller blinken sånne bilder på veggen 😊

   Svar
 2. Monica BJ

  Herlig 🙂 sikker på at det ble noen blikskudd deer 🙂

  Nyfødtbilder har vi bare tatt hjemme, og så har vi tatt bilder når de har vært 3 mnd gamle. Da aleine på bildet, i stort format som henger i stua 🙂 men nå som sistemann kommer vil jeg gjerne ha et stort søskenbilde også 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.