FruBeversHverdags prosjekt litt tjukk sengeslange // DIY baby

Nailed it – eller ikke? Prosjekt: litt-tjukk sengeslange!

Husker du mitt lille prosjekt; litt tjukk sengeslange? Jeg fikk til og med lånt en symaskin av en venninne. Med godt mot og (litt) tro på egne ferdigheter, gikk jeg i gang. Jeg kom så langt at jeg hadde slangen i to deler. Som skulle sys sammen, fylles og pyntes med øyne og munn.

Leste du godt, så la du merke til «som skulle sys sammen …» Ja, det stoppet opp der. Og der ble prosjektet liggende. Øynene jeg kjøpte ligger stadig på spisebordet og stirrer på meg. Som om de har skjønt at jeg har gitt opp. Kroppen ligger i to deler. Uten fyll.

FruBeversHverdag DIY // baby sengeslange

FruBeversHverdag DIY // baby sengeslange

Jeg er ikke kjent for å være en som gir opp, men denne gangen kaster jeg faktisk inn håndkleet. Det mest ironiske er at jeg stadig vekk ser sengeslanger på tilbud … Kanskje et hint om jeg bare skal bestille en!

Gir du lett opp påbegynte prosjekter?

Klem,

Linn 👶🏻

Ps, sånn skulle den bli til slutt da …

FruBeversHverdags prosjekt litt tjukk sengeslange // DIY baby

FruBeversHverdags prosjekt litt tjukk sengeslange // DIY baby – lånt av Brumlebarn sine hjemmeside. Og trolig ender jeg opp medå bestille derfra …

 

 

 

Annonser

10 kommentarer til “Nailed it – eller ikke? Prosjekt: litt-tjukk sengeslange!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.