Serietips @Netflix Frubevershverdag

Finn frem popcorn og pledd: Serietips @Netflix!

Er du på jakt etter en spennende serie å følge?

Da kan jeg virkelig anbefale deg å se Salvation på Netflix! Hele sesong 1 (13 episoder, om jeg ikke tar feil) ligger ute allerede. Jeg blir like skuffet hver gang jeg må vente en uke til neste episode slippes, så når hele sesonger ligger ute – ja, da er jeg happy!

Salvation er i litt sci fiction/thriller kategorien. En MIT student oppdager at gedigen asteroide er i ferd med med å kollidere med jorden. Om 184 dager! Sammen med forskeren og billionæren Darius Tanz skal han forsøke å redde verden. Samtidig pågår det noe muffins i det Hvite Hus. Hvem kan man stole på? Hvem er the good guys og ikke minst, hvem er ikke?

Bare for å nevne det, jeg er i utgangspunktet ikke fan av sci fi serier/filmer – men denne ble jeg hektet på. For det er mer spennende og ikke overnaturlig. For det er jeg ikke fan av. Men spenning, action og konspirasjon, liker jeg.

Serietips Netflix Salvation

Serietips Netflix Salvation

Tidligere har jeg blitt tipset om serier på Netflix (Scorpions og Papirhuset)Sistnevnte tror jeg faktisk kommer med en sesong to i april. Ellers kan jeg også anbefale Designated survivor og Tyrant

Hvilket serier følger du med på? Legg gjerne igjen et tips under, kanskje det er flere som vil ha glede av det? 

Håper dagen blir bra og at du fikk noen tips til noe å se på!

Linn

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Finn frem popcorn og pledd: Serietips @Netflix!

 1. Eva

  Serier er jeg god på:-)
  Flere gode serier på Netflix (hvis man liker krim) er Elementary og Bones f.eks😊👍 Her ligger det mange sesonger ute😄
  Finnes ikke noe bedre enn å koble ut hverdagen litt noen ganger😊
  Når alle har lagt seg og det er helt stille.. beste tiden i døgnet😊

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg og digger serier! Bonus har jeg sett, men ikke Elementary! Krim det og? For da høres det ihvertfall ut som noe jeg må sjekke ut, Eva!

   Her ser vi sjeldent på TV, kun serier. Og det er så deilig som du sier, å koble ut/av og se et par episoder, før man stuper i seng.
   Takk for tips!
   Ha en deilig tirsdag 😊

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.