Kjerringråd mot forkjølelse / gravid / FruBeversHverdag

Det føles som om familien faller fra hverdandre … Lykken er da å ha en pappa!

Nå er jeg så utrolig lei av sykdom!!! Her har det vært konstant noen som har snufset, hostet, hatt feber, influensa, lungebetennelse ++ siden lenge før jul. I helgen toppet det seg fullstendig! Markus var heller ikke i form.  Robert har lungebetennelse. Jeg som har vært frisk som en fisk ble plutselig slækk.

Hvorfor tok jeg influensa vaksinen som jeg ble anbefalt, fordi jeg er gravid når den ikke funker mot den som herjer nå? Jeg har vært helt slått ut. Jeg er ingen hypokonder, for å ha sagt det. Jeg har ikke vært syk de siste 5 årene, tror jeg. Før denne uken. Jeg vil rette en stor takk til alle fantastiske lesere som ga meg mange gode kjerringråd mot influensa (gravid)! Jeg tror virkelig det gjorde susen. Slimhosten forsvant på kort tid. Men hodet og formen var likevel ikke på topp.

Lykken er da å ha superbestefar! Som kom å lånte med seg de to mellomste (som er friske igjen) på overnatting. For at jeg kunne hvile mest mulig. Vi sov. Og sov. Og sov enda litt til. Hvile og tilstrekkelig med søvn kan gjøre underverker, skal jeg si deg. Markus sin form var tilnærmet vanlig søndag og da gikk det i Peppa Gris stort sett hele dagen. Avbrutt av litt bondegård og tegning. Og repeat. Helt til storebrødrene kom hjem igjen, da var det høyt støynivå og krangling! Back to normal med andre ord.

helgen @FruBeversHverdag med influensa 😷🤒🤧

helgen @FruBeversHverdag med influensa 😷🤒🤧

Selv om jeg et lite øyeblikk faktisk trodde familien skulle ramle fra hverdandre, så gjorde den altså IKKE det. Takket være en superbestefar!

Er DU flink til å be om hjelp? Stort eller smått? Min erfaring er at det lønner seg å spørre – det verste som kan skje, er at vedkommende svarer nei. Men da har du i det minste spurt 💕

Klem,

L – som krysser fingrene for en frisk, glad familie snart 🤞🏼

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Det føles som om familien faller fra hverdandre … Lykken er da å ha en pappa!

 1. Skogfruen

  Så godt å ha en sånn pappa! 🙂 Jeg har noen få jeg spør av og til, men det er veldig sjelden. Kanskje jeg burde blitt litt flinkere, jeg også.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Vet du, jeg tror mange av oss burde bli flinkere til å spørre om hjelp! For hos oss, stiller både familie og venner opp – det vet jeg jo. Men vi må bare spørre de! Og sånn som situasjonen har vært hos oss nå, innså jeg at jeg ikke klarte det alene.
   Ja, pappa er gull verdt og guttene digger bestefar! Så det er vinn-vinn for alle sammen <3 Lykken er virkelig familie!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.