Tid sammen // romjulshygge @frubevershverdag

Tips til romjulshygge og potensielt dårlig stemning i familien …

*Annonse // Tid sammen*

Hvem vinner og hvem taper? Det er ikke bare jeg som har konkurranse instinktet i orden her i huset! Guttene også, da spesielt de to største. Daniel, Sebastian og jeg har testet Junior party Alias. Sebastian er veldig opptatt av spill om dagen og skulle nok aller helst spille et spill hele tiden.

Tid sammen // romjulshygge @frubevershverdag

Tid sammen // tips til romjulshygge @frubevershverdag

Spillet passer barn i alderen 5-10 år. Dersom du kjenner Alias fra før, vet du hvordan dette spillet er. Kort forklart: lett, gjett og forklar! Det jeg liker med dette spillet er at barna (og jeg) får utfordret seg når det kommer til fantasien. Hvordan mimer du en pære? Eller et pariserhjul? Eller gummistøvler? Eller en rev?

Spillet byr på mange forskjellige oppgaver som skal mimes og masse latter! Det er også i fin, fresh layout med fine farger og morsomme ting som pariserhjulet og ekstra store «klosser» å flytte på. Fint egnet for barnehender. Vi laget vår egen vri og tillot å tegne ved siden av miming. Om du ønsker et godt tips til spill i romjulen, er dette definitivt å anbefale!

Tid sammen // romjulshygge @frubevershverdag

Tid sammen // tips til romjulshygge @frubevershverdag

Har du noen favorittspill? Hvilket?

Klem,

Linn 🎲

Dersom DU vil delta i julekalenderen vår, titt her! Vinneren trekkes ikveld kl. 21.00!

Alias! Tid sammen // romjulshygge @frubevershverdag

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Tips til romjulshygge og potensielt dårlig stemning i familien …

 1. Monica BJ

  Party alias er gøy =) Ellers er ryktet går kjempemorsomt, og så er dominion et spill vi stadig bruker mer. Og ticet to ride, sequence og settlers da. Vi spiller generelt en del brettspill i familien 😛

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Takk for mange gode tips! Vi spiller en del her og – men guttene har sine favoritter. Som går igjen og igjen! Men jeg skal absolutt prøve ut noen av forslagene dine. De burde jo passe gjengen her, når dere spiller dem. Med tanke på alder. Spill er morsomt! Det syns faktisk jeg også!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.