Juleverksted på budsjett -FruBeversHverdag

Jul med din glede?! Noooot! Dårligere stemning skal du lete lenge etter …

Torsdag og Lock down @FruBeversHverdag! Snørr, tårer, feber og en slækk gjeng har inntatt huset for fullt! Influensa’n har flyttet inn. Det kjipe er at det går på rundgang. Det hadde nesten vært bedre om alle var syke samtidig. En uke og så hadde vi vært helt ferdig. (Forhåpentligvis) Men her ser det ut til å være en evig runddans, som ikke tar slutt. En klager på vondt i øret. En annen klager på vond hals. Kropper som verker.

FruBeversHverdag // Julen og influensa ++ har flytter inn ...

FruBeversHverdag // Julen og influensa ++ har flytter inn …

5 gutter spyr på kryss og tvers. Aldri jeg. (Foruten om akkurat de siste månedene av svangerskapet) 5 gutter, den ene med høyere feber enn den andre. Aldri jeg. 5 gutter med snørr, tårer og hoste. Sjeldent jeg, er jeg «syk» er det noen timer med hodepine og så er det over. Tror du er tilfeldig eller er det en grunn til at mamma ikke blir syk?

Idag var det endelig litt snø ute og jeg var sååå klar for å komme meg ut, få masse frisk luft! Leke. Ake. Teste de nye snow kickerne guttene fikk til jul. Halvparten av gjengen er fortsatt slækk, men ut ville de likevel. Jeg tror vi var ute 15 min, før en ikke orket mer og måtte inn å legge seg på sofaen igjen. Energinivået er labert og det samme er stemningen i heimen om dagen …

Jeg banket kanskje litt for fort i bordet nå som desember er på hell og ingen hadde blitt skikkelig spysyke eller forkjølet… For i tradisjon tro, er det alltid omgangssyken forkjølelse her i desember. Hvordan er det hos deg? Er dere alle friske og raske? 

Klem,

Linn 🤒

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Jul med din glede?! Noooot! Dårligere stemning skal du lete lenge etter …

 1. Andrea

  Her har vi vært syke siden julaften 😷 Alle planer i finstasen ble byttet ute med pysj! minstemor har fått astmamedisin i håp at det skal lette litt nå er etter 8 uker med stygg hoste! 🙈 Og nå klagde nettopp liam på at han var kald og varm… Så ja.. Kjenner at det nye året ikke kan komme fort nok 😜

  Svar
 2. Abelone

  Jeg husker fremdeles med gru den gangen både mannen og jeg ble syke samtidig og 2-åringen frisknet til. Vi kjørte 2-timers turnus fordi begge hadde så stort behov for hvile. Så joda, mødre kan også bli syke. Men heldigvis er det lenge mellom hver gang jeg blir syk. Og nei, jeg tror ikke det er tilfeldig.

  Da jeg var liten var regelen at vi alltid hold oss inne en dag etter ta feberen var ferdig. Det er nok ikke så dumt råd det, for sykdom sitter mer i enn man ofte tror.

  God bedring til alle. Kos dere på sofaen med noen gode filmer, så stiger forhåpentligvis både stemningen og formen i løpet av jula.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, det er en grunn til at brh har en regel på 48t feberfri før man får lov å komme tilbake etter feber! Skjønner det såååå godt, for ellers risikerer man en skikkelig runddans med sykdom som aldri tar slutt!

   Her har jeg faktisk ikke vært syk på maaange år, jeg! BANK I BORDET!
   Tusen takk for det, Abelone! Riktig godt nyttår til dere også!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.