Åpen brannstasjon rett utenfor rommet !!!

Lørdag var det åpen brannstasjon rundt omrking i landet. Vi var på tur og fikk ikke med oss denne tradisjonen vår i år. Men hva gjør vel det? Når Kristiansand Brann og Redning kommer med to biler rett utenfor hotelldøren vår? Daniel og Sebastian fikk prøve vannslangen og sprutet ren gatelyktene! Dessuten fikk vi oss en skikkelig luftetur opp! Den gikk 32 (!!) meter opp, men så høyt turte vi ikke. Daniel styrte oss opp og ned, tror det ble 10-12 meter og det holdt i massevis!

Åpen brannstasjon rett utenfor hotellet - @scandic bystranda, Kristiansand!

Åpen brannstasjon rett utenfor hotellet – @scandic bystranda, Kristiansand!

Fikk du med deg åpen brannstasjon? Har dere brannøvelser hjemme?

Klem,

Linn 🚒

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Åpen brannstasjon rett utenfor rommet !!!

  1. Nann Karin

    Det ser ut som dere har hatt en strålende helg, – og brannmenn, vannslanger og å få prøve pleier å være stas for de små. Her skal jeg gjøre klar til en arbeidsdag ute i det fri i morgen,- og ønsker deg og gutta en flott uke.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.