«UREDIGERT» by Bloom – dette vil du ikke gå glipp av!!!

Min aller beste venninne i hele verden, Elaine Bloom -coach, foredragsholder og pedagog, fyller snart år. Dette feirer hun med å stå på scenen på Christiania Teater på selve dagen sin, 19. September 2017!

Showet hennes har fått den passende tittelen «UREDIGERT»! Jeg gleder meg vilt og kommer til å sitte på første rad! Elaine er i sitt ess på scenen og dette vil du IKKE gå glipp av! Sikre deg din billett HER! Billettene legges ut for salg klokken 12.00 idag! 

«Gjør deg klar for en annerledes, inspirerende, morsom, tankevekkende, smårebelsk og uredigert aften hvor foredrag og fest står på tapeten!»  Elaine Bloom 

Klem,

Linn ⭐️

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.