Finger spinner – den nye jojo’n? Avstressende lek eller bare irriterende?

Jeg regner med at du vet hva jeg snakker om? Disse små greiene tar helt av! Daniel er for lengst hektet på finger spinner! Han har kjøpt et par selv, for sine egne penger! Han har til og med kjøpt en sånn beskyttelsesboks til de.

Finger spinner ⭐️

Selv de tre små er veldig opptatt av storebrors finger spinner! De har ikke fått sine egne, men får gjerne låne storebror sine, under oppsyn. En av de helt nye spinnerne til Daniel var nemlig defekt og kulelageret i midten ramlet ut. Dette er fort gjort å sette i halsen, for mindre barn. Så vær obs!

Er det bare en leke? Visste målgruppen er egentlig folk med ADHD? For at de konstruktiv skal ha noe å «fikle» med? For at de lettere skal konsentrere seg om å gjøre to ting samtidig. Dessuten skal den visstnok ha en avstressende virkning.

Jeg må si at jeg selv ikke har funnet roen med finger spinner 😂 Har du? 

Ha en strålende dag – det er fredag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

2 kommentarer til “Finger spinner – den nye jojo’n? Avstressende lek eller bare irriterende?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.