Vann er kommet for å bli! (IKKE vannlekkasje denne gangen!)

…og sånn går dagene! Barn har en merkelig stor tiltrekningskraft til vann. Enten det er en diger sølepytt etter regnet, boblebadet, vannballonger, dusjen, doen (!!) eller en vaskebøtte med såpe-vann. Vann er og blir kult! Uansett. Forresten ett unntak: vannlekkasje …

Nylig var bestefar på besøk. Han skulle vaske og polere bilen sin»(for de som driver med sånt! Jeg vasker bilen mår det regner jeg …) Markus var meget intressert i denne bøtten med vann. Flere ganger var han borte å tittet oppi og gikk tilbake igjen. Dette gjorde han flere ganger, hver gang bestefar gikk, da fikk han og. Men plutselig ble han bare stående etter bestefar var gått og da, på et lite øyeblikk stakk han hånden sin nedi!

Hvorfor tror du vann er så morsomt?

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💦

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Vann er kommet for å bli! (IKKE vannlekkasje denne gangen!)

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Jeg elsker å vaske bilen, eller kanskje aller helst å sette meg inn i en ren bil. Men jeg liker høyttrykkspyler. Veldig. Og jeg elsker vannkrig. Fordi vann er gøy og ufarlig (ute, ikke i tak og vegger)?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.