Pimp opp døren din med disse personlig wallstickers –> & GIVE AWAY!

*annonse*

Jeg har pimpet opp døren vår! Etter 6 år i huset er det på tide med et navneskilt, eller? Kanskje like greit å vente til familien var komplett? Nå har jeg endelig fått ordnet navneskilt til huset og ikke hvilket som helst navneskilt heller. Det er en wallsticker fra Wallstickerland. De har flere varianter å velge mellom, slik at du kan gjøre din familie mest mulig lik din egen. Du kan til og med inkludere husdyr! Hvor kult er ikke det?

Jeg fikk også en wallstickers med ballong-alfabet. Fremfor å sette opp hele alfabetet ett sted, har jeg spredd det litt rundt. Miniklanen er veldig opptatt av bokstaver og tall, da spesielt «sine»bokstaver. Derfor har de fått «sine» bokstaver på døren til rommene sine.

De er enkle å ta på, bruksanvisning følger med og jeg anbefaler at du leser før du begynner. Følg den nøye, ellers risikerer du å ødelegge wallstickersene dine.

Jeg er veldig fan av wallstickers, fremfor å måtte spikre opp bilder/plakater i hytt og pine. Lider du også av litt ommøbleringsdilla, er dette perfekt for deg!

Nå kan du vinne din valgfri Wallsticker fra wallstickerland, alt du trenger å gjøre er å fortelle meg hvilket du aller helst vil ha! De har mange, mange til barnerommet, tekst og sitater og postkasse wallstickers som kan brukes på inngangsdøren! (Slik vi har) Det skal godt gjøres å ikke finne sin favoritt her! HVA ER DIN FAVORITT?

Husk å like/følge FruBeversHverdag på Facebook!

Husk å legge inn korrekt Mail adr – for vinneren blir kontaktet på Mail, denne vil ikke bli publisert. Den trekkes selveste 17.Mai kl 21. Vinneren kontaktes kort tid etterpå.

LYKKE TIL! Del gjerne med andre du tror vil vinne!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

15 kommentarer til “Pimp opp døren din med disse personlig wallstickers –> & GIVE AWAY!

 1. Birgitte

  Jeg ønsker meg alfabetet for å ha på veggen til minstemann. Han er bare 1 år, men når han får eget rom om noen år skal han få litt pynt på veggene. Han er døv så alfabetet skal vi trene masse på for å lære oss alle sammen 😊 Tenk så kjekt å kunne peke på bokstaven på veggen og vise tegnet istedenfor i ei bok 😉

  Svar
 2. FEMifamilien

  Sånne er så kule, ønsker oss sånne menneske stikkers til og ha på døra/ved siden av. Her bor det en mamma,pappa,storebror mellombror og lillebror 😀

  Svar
 3. Kristine Nordén

  Sport familie var fin! Og Safari. Passer fint i nye huset. Gamle postkasseskiltet vårt har jo ikke med lillemor

  Svar
 4. Monica BJ

  Ikke lett å velge! Jeg synes wallstickersene med verdenskart er utrolig stilige! Ellers så er togalfabetet midt i blinken til barnerommet! =)
  (Slett forrige kommentar jeg la inn)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.