Kyss, klapp og klem! Markus begynner å bli stor! Alle trenger en KLEM!

Noe av det beste i verden for meg, er å kysse, kose og klemme på guttene mine! Det eneste som slår det, er når de kommer å susser og klemmer på meg! Når de legger armen rundt halsen og gir meg den beste klemmen eller legger hendene sine på kinnet mitt og gir meg et skikkelig smellsuss! #denfølelsen er helt fantastisk!

Markus har nettopp blitt en skikkelig «klemmer» – han deler mer enn villig ut klemmer.

Ha en strålende dag! Husk å gi bort noen klemmer selv – jeg har hørt at man burde få/gi minst 12 klemmer hver dag! Alle trenger en klem, ikke sant?

KLEM,

Markus & Linn 💙

 

 

 

2 kommentarer til “Kyss, klapp og klem! Markus begynner å bli stor! Alle trenger en KLEM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.