Inneklemt dag = plandag i brh og skole = god nattvelling+snus-uteservering-vann !!!

Robert er fortsatt ikke helt med om dagen og har mye vondt. Idag skulle han tilbake til legen. Daniel er hos Pappa’n sin. Vi andre dro en rask tur til Sverige, for å handle livsviktige ting som God Natt velling og snus. Selvsagt mat og. Å ha med seg en av guttene, i rett humør, kan være en stor utfordring. Å ha meg seg tre gutter … Ja, du skjønner kanskje tegninga? For å være sikker hvor jeg hadde alle guttene til en hver tid, satt jeg de i en handlekurv. Da hadde jeg stålkontroll – men ikke like stor plass til å handle mat. Vi hadde en fin tur i butikken (om man kan «ha det fint» i en matbutikk..) Guttene oppførte seg eksemplarisk og fikk belønning.

Passende belønning til Miniklanen !

På formiddagen lekte vi ute i hagen og på terrassen hele dagen. Strålende sol og sommer! Over 20 grader! Vannsprederen ble tatt frem. Sebastian var den eneste som syns det var morosmt, de to minste var mer skeptiske. Så da satt vi på utedusjen isteden. Og det var populært!

Uteserveringen her er åpnet, så guttene fikk servert middag ute på sitt nyoppusset bord. Hvilket er veldig stas, spesielt for alle gribbene av noen fugler som sitter å venter på å grabbe til seg når miniklanen er fornøyd!

Hvordan har din inneklemte-fredag vært? Hva har du gjort?

Klem,

Linn 💙

2 kommentarer til “Inneklemt dag = plandag i brh og skole = god nattvelling+snus-uteservering-vann !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.