Søskenkjærlighet @Frubevershverdag

3 gode ting – på en og samme dag!

Guttene på vei til skolen og barnehagen imorges. Da vi kledde på oss for å gå, regnet det. Da vi kom oss ut, få minutter senere stoppet det opp. Da jeg gikk hjem igjen etter å ha levert alle, så snødde det … Hva skjedde med våren?

1. Jeg fikk uventet og overasket blomster på døren idag. Det er lite som gleder mer enn en hyggelig overaskelse på en regnfull, kjip formiddag. Blomstene var fra min lille nevø, som takket for oppholdet hos oss i påsken.

2. Markus og jeg var invitert til Anne på lunsj idag. Anne var Mammas bestevenninde og min reservermamma etter at mamma døde. Det var riktig så hyggelig å se henne igjen, dessuten traff jeg Kristine og lille Tilde på 7 måneder og.

3. Daniel gjorde lekser og spilte sesongens første seriekamp! Han scoret hele 3 mål og var i ekstase!! Hele familien var selvsagt med som heieagjeng, Jonathan var mest opptatt av å «heie» med å synge Hiv og Hoi, snart er skatten vår … Det var kaldt som pokker, blåste, regnet men vi holdt ut med å klatre, rulle, spille fotball og heie på storebror!

Hvordan har din start på uken vært? Noen ekstra hyggelig hendelser?

Ha en strålende, solfylt tirsdag! Kanskje våren er kommet for å bli nå?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “3 gode ting – på en og samme dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.