Popcorn, godteri og film – på en torsdag!

Torsdag kveld hadde vi nok en filmkveld med guttene. Popcorn , litt godteri og kos på en torsdag! Ingenitng er som å gjøre «ulovlige» ting, som godteri midt i uken… Filmen ble alle tre enige om, Karsten og Petra på vinterferie. En hyggelig familiefilm, som alle likte. Har du sett den? Alle guttene ga filmen tommel opp!

God kveld videre! Imorgen er det helg – igjen!

Klem,

Linn  💙

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Popcorn, godteri og film – på en torsdag!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg føler jeg gjør det stikk motsatte stort sett, brødskive med sjokoladepålegg på en mandag. Alt for å glede/overraske! Filmkveld med popcorn og godis på en torsdag. Jeg henter de mellomste rundt kl 15-15.30 hver dag (brh stenger kl 17) –Robert skjønner ikke hvorfor jeg alltid henter så tidlig, men jeg syns det er så koselig å ha de hjemme med meg. Det er blitt sånn at Sebs forventer at jeg henter tidlig heeele tiden, Gud forby den ene dagen jeg faktisk ikke gjør det. Da får jeg kjeft av han.
   Klem tilbake til deg, Anja 😘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.