Den Internasjonale Barnekreftdagen er idag, 15.02.17 og jeg markerer skikkelig!

Jeg vet mange av dere nå, helt sikkert vil bare la være å lese mer. Barnekreft, liksom. Hva har det med meg å gjøre? Det tenkte jeg også, helt til Markus var noen få dager og vi fikk sjokkbeskjed, Markus hadde kreft! Min nyfødte sønn ble kreftoperert bare 13 dager gammel! Det var et sinnsykt stort sjokk og enda mer skremmende var det at det er en utrolig sjeldent kreftform, som rammer 0,01 % av 60.000 barn, Nevroblastom. Jeg har viet stort engasjement til Barnekreftforeningen og denne dagen. Til helgen har Barnekreftforeningen stands rundt om i landet og jeg har samlet inn mange premier til denne dagen!

Idag markerer jeg denne dager på min egen måte! Jeg har fått med meg to supre gjestebloggere, Frode, pappaen bak bloggen JegGikkBareIbodenEnTur og Elaine Bloom, coach, Mentaltrener, Pedagog og bestevenn! De vil iløpet av dagen bli publisert her på FruBeversHverdag. Tusen takk til dere begge to for at dere har brukt tid på å skrive om min store hjertesak. Jeg er dere evig takknemlige! Samtidig, vil jeg minne om muligheten til å vinne et BILPLEIEKORT PÅ 9500-,  Alt du trenger å gjøre er å kommentere et «Barnekreft» i kommentarfeltet – så er du med! Trekker allerede ikveld!

Ha en strålende dag!
Stor klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

3 kommentarer til “Den Internasjonale Barnekreftdagen er idag, 15.02.17 og jeg markerer skikkelig!

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Barnekreft

    Og jeg vil si Gratulerer med dagen!

    Jeg skulle ønske vi ikke trengte den, men når det først finnes er det flott å ha en spesiell dag for å markere. Så i dag, full fokus på dette. Du gjør en kanonjobb (hver dag)!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.