Hæla i taket og tenna i tapeten! (dagen derpå med guttene mine)

For 20 år siden var nyttårsaften årets desidert største fest. Gjerne ble kvelden planlagt i lang tid i forveien. Nå som jeg har fire små er ikke lenger festene i fokus. Men litt fest hadde vi likevel, Elaine og Jonas, våre beste venner kom å feiret sammen med oss. Guttene storkoste seg og det var god stemning og hæla i taket. Helt til leggetid. Da var det tre gutter som sovnet relativt fort. Selvsagt akkurat passe for sent. Men sånn får det nesten være på selveste nyttårsaften, eller hva?

Plutselig var kl 02.30 og to av tre gutter lå mellom oss på sofaen å sov og det var på tide å legge seg. I sengen. Litt i frykt for hva dagen derpå skulle bringe (hvor tidlig guttene ville våkne) la jeg meg.

Elaine er populær!

Elaine er populær!

Det fine for meg, var at alle guttene bestemte seg for å sove lenge dagen derpå. Alle sov faktisk til halv ni – kan ikke klage på det. Etter frokost, lek og kos, dro gjestene våre. Vi gikk en liten tur ut. Tror samtlige av oss trengte litt frisk luft! Sebastian og Jonathan har lært å fange Pokémons av Daniel, sa da gjorde vi det samtidig.

Vi

Ut på tur – aldri sur?

En meget avslappende dagen derpå hos familien O.j. med pannekaker til middag – guttenes favoritt! Hvordan har din dagens-derpå vært? Er du skikkelig slækk etter natten eller går det greit?

Om du vil følge oss gjennom ett nytt år, følg Facebook siden vår her!

God kveld videre!

klem,

Linn ⭐️

 

 

 

 

 

Annonser

1 kommentar til “Hæla i taket og tenna i tapeten! (dagen derpå med guttene mine)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.