FruBeversHverdag tar en Anja // Lappeteppet

Jeg erklærer unntakstilstand! Hvordan kunne jeg være så dum å tro at det var over?! Idag fikk jeg prøvd munnbidet også …

Akkurat i samme øyeblikk som jeg virkelig trodde det var over, så fikk jeg en telefon. (Det var faktisk andre gangen jeg trodde/håpet det også) Telefonen var fra Daniels lærer. Daniel hadde vondt i magen og var ikke helt i form. Jeg rakk akkurat å få hentet han, lagt han på sofaen (med engangslaken) før han kastet opp. Til den store den store gullmedaljen. Inn i dusjen med han også.

Fjellet med klær, håndklær, sengetøy, tepper etc som skal vaskes, vokser stadig. Det samme gjør fjellet med rene klær som ligger på gulvet i garderoben. Maskinene rekker faktisk ikke å ta unna. Ute på benken ligger det fortsatt en dyne og en pute. For ikke å snakke om haugen med ullklær som også venter i kø. Siden fredag ettermiddag har maskinene gått i ett. Dag og natt.

Omgangssyken, 🖕🏻you!

Omgangssyken, 🖕🏻you!

En flaske antibac, en halv flaske klor, en pakke med 100 engangshansker og uendelig masse vaskemidler er gått med. Godt jeg enda har et lite lager igjen. Men det trengs snart påfyll av både det ene og det andre. Jeg erklærer herved unntakstilstand i heimen! Har du vært rammet? Eller er du en av de som bare går å venter? Vær du sikker, den kommer 😷

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook! ⭐️

Klem

Linn 😷

Annonser


4 kommentarer til “Jeg erklærer unntakstilstand! Hvordan kunne jeg være så dum å tro at det var over?! Idag fikk jeg prøvd munnbidet også …

 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Ugh!! Her går vi bare å venter, og hver minste lille host setter panikkangsten inn. Guri som jeg HATER denne tiden av året. Kan de vennligst utrydde omgangssyken!!

  Det mest irriterende er jo at faktum er: om ALLE vasker seg godt nok på hendene etter de har vært på do og før de spiser (tell til 30 eller syng happy birthday mens du gnir såpen i hendene og skyll av i lunket vann), og ALLE hadde holdt karantene tidene så hadde dette vært borte!!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Enig! Hadde alle bare gjordt det … Ha ha, vasket hendene mens man synger happy birthday 😜👑 den var ny! Ha ha!

   Grusomt å bare gå å vente altså! Sebastian har vært spy-fri siden søndag kveld og er i finfin form igjen, så han skal tilbake i brh imorgen.Jonathan er nå den eneste av guttene som ikke har fått det, hadde vært uendelig deilig om han slapp unna. Og vi.
   Ha en super kveld, søte deg 😘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.