Hva er DITT største impulskjøp / bomkjøp? Mitt er en Audi A3 …

Mitt aller største bomkjøp om man tenker på størrelse og penger, må det være BIL! Jada … En Audi A3 faktisk. Da jeg var gravid med Daniel så var vognen kjøpt inn lenge før han kom til verden. En Urban Jungle MB vogn! Etter vognkjøpet skulle jeg bytte ut bilen min til en litt mer barnevennlig bil og jeg gikk for en Audi A3. Jeg var strålende fornøyd med min nye bil, helt til jeg kom hjem og skulle prøve å få inn vognen i bagasjerommet. Har du prøvd det før eller? Å trykke, stappe, vri! Uansett hvordan jeg prøvde å få vognen inn, så gikk det ikke. Den var typ 2 -3 cm for lang til å få plass. Her var det ikke snakk om å bytte vognen, så jeg endte med å byttebil! Igjen! Snakk om bomkjøp!

I mangel på bilde av bomkjøpet, legger jeg med t bilde av lånebilen min tidligere denne uken, Jonathan likte Mini'n veldig godt og lurte på "min bil, mamma?"

I mangel på bilde av bomkjøpet, legger jeg med t bilde av lånebilen min tidligere denne uken, Jonathan likte Mini’n veldig godt og lurte på «min bil, mamma?»

Jeg har selvsagt langt mindre bomkjøp også, som klær til barna eller en neglelakk til meg selv. Men de siste årene er jeg blitt bedre på bomkjøp altså. Hva er DITT største bomkjøp? 

⭐️Følg gjerne FruBeversHverdag på Facebook⭐️

🍀Bloggen er nominert til BLOG AWARD og jeg blir hoppende glad om DU vil gi meg en stemme 🍀

klem,

Linn ⭐️

Annonser


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.