Guttas julebord med kjøttboller og velling! Et julebord helt utenom det vanlige, tradisjonelle!

Fredag var Robert på julebord. Selv om vi bare var hjemme, så skulle jammen ikke vi ha det noe dårligere. Så guttene og jeg hadde vårt eget julebord!

Det hele startet med at alle kom hjem fra skolen og barnehagen. Før middag spurte plutselig Sebastian «er det imorgen vi skal ha fest, mamma?» Hæ?! Fest, tenkte jeg. Nei, ingen fest altså. Han ble noe skuffet, helt til jeg sa at vi kunne ha julebordsfest NÅ! Det ville han. Det ville de alle!

⭐️

Gløgg og avec ⭐️

Så da lagde vi fest da! På vår meget eksklusive julebordsmeny stod det kjøttboller i brun saus! Til dessert hadde vi smultringer. Til Barne-TV ble det servert gløgg (alkoholfri så klart) og avec. Avec’en bestod av noen salte kjeks og noen godteri. Det ble til og med disco!

78945cea-61b0-4824-aab9-df9950c2a11b

Dansing på høyt nivå!

Vi hadde en kul kveld sammen, men jeg skal si julebord tar på noen og enhver. Heldigvis for meg, holdt det med disco, det ble ingen nach 😂 Det var en veldig trøtt Markus som sovnet før disco’n. De tre andre sovnet (for) sent og var fornøyde med kvelden!

⭐️Følg oss gjerne på Facebook⭐️

⭐️Jeg er nominert til BLOG AWARD og blir hoppende glad om du vil gi meg din stemme⭐️

Klem,

Linn 🎉

 

2 kommentarer til “Guttas julebord med kjøttboller og velling! Et julebord helt utenom det vanlige, tradisjonelle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.