Juleverksted på budsjett - FruBeversHverdag

#payitforward! Det skal så lite til for å virkelig glede andre: Utfordring til nettopp DU som leser dette! Er du med?

Jeg blir superglad for uventet post, enten det er en tegning fra en av nabobarna, et kort fra pappa når han er på farten verden rundt eller en venninne som sender noen få ord. Bare for å glede meg. Det skal så utrolig lite til, for å glede så enormt mye. Julekort er en tradisjon jeg ikke har tenkt å slutte med – til tross for en digitalisert verden/hverdag ellers. I år skrev jeg 60 julekort og sendte ut i begynnelsen av desember. Har du skrevet julekort? Dagens utfordring er enkelt, send en hilsen til en du er glad i. Selvsagt på den gode, gammeldagse måten. Hvem skal DU sende til?

Jeg har sendt mange julehilsner i år - tar du utfordringen min?

Jeg har sendt mange julehilsner i år – tar du utfordringen min?

God adventstid og tenk, nå er det ikke mange dager igjen av 2016. Har du begynt å tenkte over eventuelle nyttårsforsett? Vil du dele med meg? Jeg har ikke kommet så langt enda, men å glede andre med står fortsatt høyt oppe på listen.

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook ⭐️

Klem,

Linn 💙

Annonser


6 kommentarer til “#payitforward! Det skal så lite til for å virkelig glede andre: Utfordring til nettopp DU som leser dette! Er du med?

 1. Nann Karin

  jeg er med- kort er skrevet, men hvor ble det av adresseboka? Jeg tror jeg liker å være så 1980 på den fronten, for jeg somler med å søke opp adresser på web 🙂
  Det kommer nok en hilsen både hit og dit i posten. I tillegg har jeg handlet en flott julekule med snø og engel til ei venninne jeg savner. Hun er syk og ligger på sykehjem. Jeg vil tro hun vil like akkurat den, for det var henne jeg tenkte på da jeg så den <3
  digger #payitforward

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Akkurat der er jeg helt enig, Nann Karina, jeg har også en adresseliste som jeg skrev for maaange år siden. Der har jeg bare fylt på etterhvert. Men igår fant jeg den ikke – krisen var er faktum og jeg måtte sitte å søke opp. Brukte jo en liten evighet! Jeg er sikker på at venninne din vil bli glad for julekule og ikke minst at du tenkte på henne. #payitforward – i like! God kveld 😘😘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.