Er du i rute? Julestjernen har hengt i stuen siden forrige jul, ribben ble prøvesmakt i juli (!), julekalendere påbegynt i september og første julepakker handlet i oktober!

Ribben ble spist i slutten av juli... Litt vel tidlig 😂

Ribben ble spist i slutten av juli… Litt vel tidlig 😂

Jada, det er faktisk helt sant! I slutten av Juli en gang spiste vi ribbe, surkål og poteter. Skikkelig julemiddag, midt på sommeren! Det var veldig rart og for min del ikke noe som frister til gjentakelse! Men da har vi prøvd det også. Julekalendere har jeg hatt i bakhodet siden september, det samme med julepakker og så fort Halloween var overstått, var butikkene fulle av juletrær, marsipangriser og julesjokolader etc. Er du en av de som er lei før det egentlig har startet? Blir det jul for tidlig? Jeg elsker julen, desidert den høytiden jeg liker best. Har du prøvesmakt julemiddagen allerede? 

Juletreeet vårt! (I wish...)

Juletreeet vårt! (I wish…)

Uansett om du liker julen eller ikke – så er en ting sikkert som kjerringa på julekvelden, julen de kommer!

Klem,

Linn ❄️

psst, om du vil høre mer om mine få, men fine juleforberedelser og kanskje få et og annet lite tips, følg bloggens Facebook side ved å trykke: HER!

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Er du i rute? Julestjernen har hengt i stuen siden forrige jul, ribben ble prøvesmakt i juli (!), julekalendere påbegynt i september og første julepakker handlet i oktober!

  1. Nann Karin

    Jeg har et mål og det er å bli ferdig med alle må – tingene i november. Så julekort er bestilit, gavelista har begynt å få på seg kryss, 9 kalendergaver er i boks og billetter til reisen til julestjernen på Natipnalteateret er bestilt for lenge siden. Jeg er i rute og gleder meg til bare å kose meg i desember 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.