Lørdagskos: vannkrig, blomster og kos @ hjemme!

Er det bare jeg – eller flere som merker at ukene bare flyr av gårde! Var det ikke nettopp helg? Det kan så klart ha noe å si at jeg har et en eller flere av guttene hjemme siden onsdag. (Grunnet litt feber, helligdag og plandag)

Blomster fra Sebastian 🌸

Blomster fra Sebastian 🌸

image

Det er rart med det, selv om guttene sovner senere enn vanlig, så er de like tidlig oppe morgenen etterpå. Eneste som sov lengre, var Daniel. Som vanlig når det er helg er det rundstykker og hjemmelaget smoothie. Smoothie er super populært og guttene får i seg masse deilig frukt og bær! Etter frokost gikk vi ut i det fine været, er jo nesten sommer nå. Kjennes ihvertfall sånn ut på temperaturen. Vi gikk i skogen, på jakt etter fugler å mate. (Med restene etter frokost, nystekte rundstykker. Det rareste vi har matet fuglene med er popcorn! Man tar det man har 😂) Det var dessverre ikke så mange fugler å mate, men Joanthan fikk seg litt mer rundstykker – er viktig å «mate» seg selv litt og. Sebastian plukket blomst til meg og en halvdød blomst til lille Markus! Jeg blir så glad når guttene kommer med blomster, så jeg puttet den selvsagt i vann da vi kom hjem.

Matet måkene...

Matet måkene…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel fikk besøk av bestekompisen sin. De var å spilte fotball på lekeplassen og sparkesyklet. Så hørte jeg rykter om en liten vannkrig med hageslangen også 😂 En utrolig deilig, avslappende formiddag med guttene! Jeg fikk til og med slappe av en halvtimes tid og tatt en etterlengtet dusj (utedusj, beste dusjene som finnes!) mens både Jonathan og Markus sov ute i vognen sin. Snakk om luksus! Kan virkelig ikke klage da!

Hva har du gjort idag, på denne deilige lørdagen?

L💙

 

4 kommentarer til “Lørdagskos: vannkrig, blomster og kos @ hjemme!

  1. Marianne

    Daniel og kompisen 😊 Møtte de med hageslange på vei hjem fra jobb:-) ikke hos dere, og nei, ble ikke sprutet på 🙂

    Svar
  2. Marianne

    Jeg var på jobb, og jammen traff jeg ikke to gutter med hageslange da jeg var på vei hjem 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.