Helgekos med familie & helgekaos i Sverige!

Jeg våknet lørdag og følte meg (nesten) helt uthvilt! Til tross for at jeg la meg sent kvelden før. Kanskje fordi jeg fikk sove lengre?  Utrolig hva noen timer ekstra, utgjør! Enda bedre ble det da Robert vekket meg med omelett til frokost! Dette høres utrolig klisje ut – men jeg må bare skryte litt, fordi både omelett og sove-lenge, hører sjeldenhet til hos oss! Dette var en behagelig start på dagen.Ikke en gang at pøsregnet, gjorde meg noe. (Til vanlig ville jeg irritert meg grønn over det…)

Vi bestemte oss for en tur til det store utland (Sverige) for å handle litt mat, mest for å gjøre noe fremfor å bare sitte inne hele dagen. Der var vi ikke alene. Man skulle tro hele Østfold våknet idag og tenke «vi drar å handler mat på Nordby!» … Jeg er overhodet ikke glad i kjøpesenteret lørdager, stappfulle av mennesker som stresser rundt for å rekke alt. Men idag var jeg altså en av de som tilbrakte tid der. Vi møtte onkel Christian og mine to nevøer, Adrian og Tobias der. Spiste lunsj sammen og fikk handlet de tingene vi skulle. Det gikk overaskende fint, jeg stresset ikke (poeng til meg!) og guttene var blide og fornøyde!

image

Sebs og Jonathan på «shopping»!

Lørdag gjorde vi ikke noe annet enn stort. Onkel Christian og guttene ble med oss hjem og guttene lekte sammen. Jeg blir mer og mer positiv til helger uten for mange planer. Før har jeg alltid likt å ha en plan, nå er jeg plutselig blitt mer glad i å ta det som det kommer. Enda koseligere ble det da de overnattet, da spilte vi Wii med Adrian. Golf og bowling! Tante Linn syns det er veldig moro! Konkurranse instinktet slår til for fullt!

Søndag morgen våknet jeg med en haug av blide små gutter i huset. Etter at besøket dro, hoppet vi i boblebadet mens Markus tok den første luren sin. Verken Jonathan eller Sebastian syns det var noe stas idag og de ville ut med en gang. Så da var det bare å gå ut da. På formiddagen kom bestefar en tur til oss. Det er alltid populært når han kommer. Sebastian var mest opptatt av om bestefar skulle hente han i barnehagen idag. (En som ikke følger helt med på ukedager/helg 😂) De to minste sovnet rett etter han kom så da fikk Sebastian bestefar helt for seg selv. De var ute og han fikk vist frem sin nye sykkel. Stolt som bare det, fordi han «sykler sååå fort!» Ettermiddagen fløy avgårde – men noe fornuftig fikk vi gjort: plantet litt flere trær i frukthagen vår. Nyeste er morelltrær og et nytt epletre! Så nå krysser jeg bare fingrene for at det faktisk kommer noe frukt og bær etterhvert! Og håper det ikke tar flere år før det i det hele tatt kommer noe.

En som gjerne vil være baby noen ganger også 🍼

En som gjerne vil være baby noen ganger også 🍼

Håper du har hatt en fin helg med dine 🙂 Ellers godt det er: ny uke, men nye muligheter!

L 💙

2 kommentarer til “Helgekos med familie & helgekaos i Sverige!

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Så lenge jeg har vært der på dagtid og midt i uken, så syns jeg det har gått greit. Fort inn og fort ut – men i helgen med dårlig vær, virket det som om hele Østfold tok turen dit. Ha ha! Ha en strålende uke du også, Anja! Gleder meg til å følge deg og gjengen!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.