Extreme makeover av mamma … På høy tid!

Det er kjent at gravide drømmer mye rart. Da jeg var gravid drømte jeg mye rart. Men nå som lille Markus er vel ute, så drømmer jeg sjeldent. Dagdrømmer derimot – noe helt annet. For øyeblikket er det egoistiske drømmer som står høyest på listen! Jeg drømmer om en bli ny dag! Jeg er så lei av å se meg i speilet: håret har verken blitt klippet eller pleiet på 2-3 år! Sist jeg var det lovet jeg min søte frisør, Adriana, at jeg skulle være kjempeflink å klippe meg minst to ganger i året og bruke hårkur minst 1 gang i uken. (Tror jeg brukte kuren kun 2 ganger) I svangerskapene har jeg stort sett gått i myke, deilig tights og Roberts hettegensere. God plass til den voksende magen og myke plagg stod i fokus. Etter fødslene har jeg fortsatt å gå tights og stort sett en sort ammetopp fra Lindex, noen ganger er litt crazy og skeier ut med en grå topp! Oj, oj,oj! Og sånn har det vært de 3 siste årene!! Nå føler jeg at det er på høy tid å fornye meg litt!

Jeg trenger virkelig en frisørtime, klippe av meg en halv meter hår og få en frisyre igjen. Jeg trenger en stylist, som forteller meg hva jeg kan gå i og hva jeg bør holde meg laaangt unna! Jeg trenger en extreme makeover NÅ!

Jeg trenger en makeover!

Jeg trenger en makeover!

Noen andre som trenger / ønsker en makeover?

L💙

Annonser

4 kommentarer til “Extreme makeover av mamma … På høy tid!

 1. Teresia

  Åh ja.. Funderar starkt på en personal shopper och frisörtimme skulle jag också behöva. Känner så väl igen det du skriver. Men, jag har i a fall börjat gå på yoga. Fantastiskt att unna sig för kropp och sinne 😊

  Svar
 2. Marita

  En makeover hadde vært perfekt for denna dama også. Gikk gravid nesten tre år sammenhengende, og gikk opp massevis av kg. Kroppen trengte lang tid for å hente seg inn igjen før jeg kunne begynne å trene, og når jeg først kunne så hadde jeg vondt i vilja 😉 Skal gifte meg til sommeren og før jule bestemte jeg meg for å ta noen grep. De grepene har fått 15kg til å forsvinne, men med en på 3år og en på 1,5år føler jeg sjelden at det blir så mye tid til annen velvære enn en dusj som varer akkurat så lenge at ingen rekker å bli slått med en lekebil i hodet eller putter noe i do 😉 Makeover er neste «realistiske» drøm, men får se om det går i oppfyllelse 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   15 kilo?! All ære til deg,Marita! Så flink du er! Også spennende med bryllup! Når er den store dagen? Jeg kjenner godt til hurtig-dusjer! Man blir egentlig veldig rask på ALT man gjør når barna ikke er i synsfeltet 😜 alt for at ingen skal slå seg eller noen andre. Så bruker jeg å være så rask at jeg ikke tørker meg omtrent 😂 Drømmer om en uke på et spa hotell! Men spørs om det er veldig realistisk akkurat nå? 🙂 god søndag til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.