P Å S K E N: ny road trip, ikke like langt denne gangen (heldigvis!) & den store ryddedagen hos FruBever!

Jeg begynner å lure på om guttene endelig er i feriemodus! (Fint at det bare er få dager igjen til hverdagen er tilbake da…) De virket idag og! De sov til rett over 9 imorges – sommertid! Kort tid etter at førstemann våknet, våknet resten av gjengen opp og. Som vanlig, litt Thomas toget i sengen vår før frokost. Da denne påsken er dårlig planlagt, hadde vi ikke handlet inn før disse røde dagene. Så vi bestemte oss for en ny road trip, til Sverige denne gangen. Heldigvis ikke like langt som forrige tur, men kun ca 35 min. Akkurat passe så guttene (og jeg) fikk en liten blund og ladet batteriene. Jonathan skal plutselig holde hånden min hele tiden når vi kjører bil nå, ikke bare i tunneler. Han tviholder på hånden min, med begge sine små hender. Rart!

Vi var ikke alene her heller! Fikk handlet det vi skulle av mat og var så effektive man kan være med 3 barn under 2 år!

Kø = kjedelig!

Kø = kjedelig!

Guttene fikk sine  påskeegg igår, en dag forsinket! Hvert sitt BRIO tog! Man skulle tro at BRIO og Sebastian samarbeider, for hver gang jeg tror han har alle togene, så kommer det jammen er nytt 🚂! Det fine med disse togene er at de er oppladbare! Det følger med en USB plugg, så er det bare å lade det opp. Genialt! Dagens mammatips om du har en (eller flere) som digger tog! (for her har vi høyt forbruk av batterier til alle togene) To fornøyde brødre, som gliste fra øret til øret!

Påskeegg - en dag forsinket 🐤

Påskeegg – en dag forsinket 🐤

Påsketoget til lading 🚂

Påsketoget til lading 🚂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bygget togbaner til den store gullmedaljen (igjen), lekte og kranglet litt om hvem som skulle ha hvilket tog. Det var heller ikke så lett å forstå at togene faktisk måtte ligge en stund til lading, før de virket. Det var en hel liten evighet å vente for to små tog entusiaster! Igår var dagen som skulle ha vært den store ryddedagen her. Men ble dårlig med det… Mye kulere å tøffe rundt på togbanen 😂 Hva gjorde du igår, på første påskedag? 

L💙

Annonser

2 kommentarer til “P Å S K E N: ny road trip, ikke like langt denne gangen (heldigvis!) & den store ryddedagen hos FruBever!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.