Guttene & mamma på tur! Søndag er den store FAMILIE dagen!

Søndag – nok en uke er snart tilbakelagt! Idag har vært en skikkelig kose-søndag med familie og venner. På formiddagen hadde vi koselig besøk av Marianne, som jeg ikke har sett på en liten evighet. Hun fikk endelig hilse ordentlig på lille Markus. Koselig med litt venninne catch up.

Mamma & gutta på tur! Etter hun dro, kjørte jeg og alle guttene til Tantemor og onkel OJ. Tantemor er min tante og går under navnet Tantemor eller bestemor, som Sebastian helst kaller henne. Vi fikk servert deilig hjemmelaget loff til lunsj med godt pålegg og boller til dessert! Guttene lekte med garn nøstene til Tantemor og fanget hverandre…

3 av 4 gutter på tur!

3 av 4 glade gutter på tur!

Fra lunsj til middag! Hvor luksus er ikke det? Kjøre fra lunsj til middag? Vi dro rett fra lunsj tante Bella, onkel Christian, Adrian og Tobias. Daniel gledet seg sååå mye til å se fetter Adrian igjen, at han begynte å mase fem minutter etter vi hadde kommet til tante Greta, «skal vi dra snart?» De er ikke bare fettere, men bestevenner og, som de selv sier. De spilte Minecraft og joinet. Jeg fikk til og med meg meg Skiskytting VM’s aller siste øvelse! Det var moro med gull! (Jeg er overhodet ikke noe sportsinteressert, men noe er moro å få med seg) Sebastian var mest opptatt av godteposen han hadde klart å få fingrene i. Da ble tatt på fersken, delte han villig ut til alle som ville ha. (Ikke så lett å forstå at lille fetter Tobias og lille M ikke kan spise godteri)  Jonathan var veldig intressert i alle de kule lekene til lille fetter Tobias. Vi spiste middag sammen, før vi vente snuten hjemover. 3 av fire gutter sovnet før jeg var hjemme, så de bar jeg rett opp i sengene deres. Rutinert som jeg er, hadde jeg skiftet til pysj etc før vi dro.

Etter en lang dag på farten, tok jeg tidlig kvelden. Håper du hadde en fin søndag!

L 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.