Black friday - Black out?

Jeg vil lese DIN blogg – så lenge du skriver om…

Som den utålmodige gravide mamma/kone jeg er, så jeg ha noe som får tankene mine bort fra det faktum at jeg er UTÅLMODIG! (skulle helst født igår, selv om det enda er noen dager igjen til termin)

Da kom jeg plutselig på at, å spørre dere om tips til blogger å lese, er alltid like moro. De aller fleste av bloggene dere tipset meg om sist gang, følger jeg nå. Så takk for det! Derfor prøver jeg igjen: Denne gangen er jeg ute etter blogger som handler om det jeg er aller mest opptatt av om dagen: Gravide, mammaer/pappaer, familie & barn blogger!  Så om du skriver selv, eller vet om andre fine blogger – legg igjen en kommentar her, så skal jeg se!

Ha en strålende dag!
L💜

Tips til en fin blogg som handler om barn, familie, gravid?

Tips til en fin blogg som handler om barn, familie, gravid?

tips meg da!

tips meg da!

Annonser

6 kommentarer til “Jeg vil lese DIN blogg – så lenge du skriver om…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.