Dagens mammatips: Navnelapper + FruBever = sant!

SPONSET innlegg!

Jeg er så heldig å ha navnelapper.no som samarbeidspartner! Rett før jul, fikk jeg tilsendt en pakke med forskjellige navnelapper & et sett med selvklebende refleks! Super praktisk på denne mørke årstiden. De sitter veldig godt og – men likevel løst nok til at du enkelt kan fjerne de.

Jeg har personlig god erfaring med navnelapper.no : merkene sitter på klærne vask etter vask og de er super raske & enkle å bruke ( spesielt når det er 3 gutter som skal ha ting som skal merkes, snart 4… ) Ekstra pluss for at de har uendelig mange design, så alle bør finne noe de liker. Selv guttene mine som ikke kan lese, lærer seg fort hvilket merker som er deres ved å se etter «sine» symboler. Jeg valgte å gå for disse denne gangen:

nyhet: selvklebende refleks!

nyhet: selvklebende refleks!

prøvd på støvlene deres, sitter godt - men løst nok til at de kan fjernes.

prøvd på støvlene til guttene!

image

 

Tagg del gjerne innlegget med noen du tror vil bli glad for navnelapper med personlig preg på! Sjekk ut navnelapper.no for mer info!

L 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.